Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Audi occasion Drenthe

De hoogwaardige voertuigen van Audi zijn duurzaam en daarmee een goede keuze voor een occasion. Met een tweedehands auto van het merk koopt u een krachtige en luxe uitgevoerde wagen voor een aantrekkelijke prijs. Autobedrijf Jaap Dik in Assen biedt binnen het assortiment diverse modellen Audi occasions aan. Doordat het aanbod varieert, komt u al snel het model tegen waar u naar op zoek was. Heeft u nog geen specifiek model in gedachten, dan helpt ons ervaren personeel u graag verder met deskundig advies. 

 

Voordelen van een 2dehands Audi


Bij de aankoop van een Audi occasion bent u verzekerd van een auto met een stabielere waarde dan bij een nieuw exemplaar. Ook is de maandelijkse belasting lager: u betaalt minder verzekeringspremie en in het geval van zakelijk rijden minder bijtelling. Wanneer u financiering nodig heeft voor een gebruikte auto, betaalt u ook hier een lagere rente over doordat een kleiner bedrag volstaat. Of u kunt het extra voordeel omzetten in een model met leuke extra’s, zoals een aantrekkelijke ex-lease auto. Hierbij kunt u denken aan een Audi met leren bekleding, een schuifdak, een Bang en Olufsen geluidssysteem of stoelverwarming. Bekijk het aanbod direct online. 

 

Koop uw Audi occasion lokaal in Drenthe


Als Bovag dealer biedt Autobedrijf Jaap Dik u een uitstekende service tijdens en na het kopen van uw Audi occasion in Drenthe. In de ruim 35 jaar dat het bedrijf bestaat hebben wij een breed klantenbestand opgebouwd met tevreden klanten. Naast de aankoop van een tweedehands auto kunt u bij ons uw huidige auto inruilen. Ook kunt u in onze compleet uitgeruste werkplaats terecht voor onderhoud aan uw auto. Bel voor meer informatie op werkdagen en zaterdag 0592 - 34 57 93, of vul het contactformulier in. Wij geven u graag deskundig advies bij de aankoop van uw Audi.

 

contact

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust