Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

BMW occasion Drenthe

Koopt u een tweedehands auto van het Duitse merk BMW, dan bent u verzekerd van een luxe, technologisch vooraanstaande auto met een sportieve uitstraling. De autofabrikant maakt al sinds 1928 auto’s, na het jarenlang produceren van vliegtuigmotoren en motorfietsen. Net als Audi en Mercedes-Benz behoren de tweedehands auto’s van BMW tot het premiumsegment. U vindt een ruim aanbod van deze occasions bij Autobedrijf Jaap Dik

Bekijk occasions 

Autobedrijf Jaap DikEen ruim aanbod tweedehands luxe auto’s

Ons assortiment occasions van het merk is zeer ruim, doordat de fabrikant een verscheidenheid aan auto’s produceert. Een nieuwe sedan, compacte hatchback, stoere cabrio of stijlvolle coupé behoren tot de mogelijkheden. Met name de auto’s uit de 1-serie en 3-serie zijn populaire gezinsauto’s en als duurzame auto kunt u kiezen voor een hybride uit de 5-serie of de elektrische i3. Staat de auto die u zoekt er niet bij? Binnenkort misschien wel, want we vullen het assortiment met grote regelmaat aan. 

Tot 6 maanden garantie op uw occasion

Alle tweedehands auto’s worden gekeurd door ons ervaren personeel en zijn voorzien van volledige onderhoudshistorie. U krijgt er dan ook 3 maanden garantie op, die u kunt verlengen naar 6 maanden garantie. U geniet sowieso langer van uw BMW occasion dankzij het tijdloze design van het automerk. Doordat het merk vooruitloopt op technologie blijft u hier bovendien nog lang van genieten. 

Tweedehands auto’s en onderhoud in Drenthe

Voor uw tweedehands auto in Drenthe kunt u terecht bij Autobedrijf Jaap Dik. Naast dit merk hebben wij ook van andere automerken aantrekkelijke occasions. Bovendien kunt u bij de aankoop van een occasion uw oude auto inruilen. Neem voor meer informatie van maandag tot en met zaterdag contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Of vul het contactformulier op onze website in, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn met een 2dehands auto die bij u past.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust