Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Citroën occasion Drenthe

Het Franse merk Citroën fabriceert al sinds 1919 comfortabele auto’s met een uniek design. De auto’s van het merk worden voorzien van de nieuwste technieken. Een bekend model is de Citroën DS die al sinds 1955 geproduceerd wordt en waarvan ook vandaag de dag nog een nieuwe, luxe lijn wordt aangeboden. Naast deze serie zijn met name de C1, C2, C3, C4, C5 en C8 erg gewild. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe koopt u occasions van het merk tegen scherpe prijzen. 

Bekijk onze occasions

Autobedrijf Jaap DikMeer ruimte met een MPV occasion van Citroën

Voor een tweedehands gezinsauto kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Grand C4 Space Tourer die voorheen Grand C4 Picasso heette. Deze 2dehands auto met een eigentijds design laat meer daglicht binnen. U kunt de stoelen achterin inklappen voor extra laadruimte en de auto biedt met gezinsuitbreiding plaats aan tot wel 7 personen. Deze en andere occasions koopt u voordelig bij Autobedrijf Jaap Dik

Een snelle tweedehands stadsauto

Een compacte occasion waarmee u eenvoudig door het stadsverkeer laveert is de C4. Deze auto is voorzien van moderne technologie en zeer concurrerend met de compacte auto’s van andere merken. De bagageruimte van deze hatchback is verrassend ruim. Op deze en al onze andere modellen krijgt u drie maanden garantie, te verlengen naar maar liefst 6 maanden garantie. 

Koop deze en andere occasions bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Drenthe en aangesloten bij de Bovag. Naast tweedehands auto’s van diverse merken kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw oude auto en voor onderhoud. Neem voor meer informatie gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Of stuur ons een e-mail via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar de 2dehands auto die bij u past.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust