Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Goedkope auto Drenthe

Een auto is onmisbaar in ons dagelijks leven en moet dan ook lang meegaan. Maar een goede auto hoeft zeker niet veel te kosten. Dat bewijst Autobedrijf Jaap Dik, die u door middel van occasions graag voorziet van een goedkope en kwalitatief goede auto. Bovendien bieden wij u een wisselend aanbod, zodat u altijd wel een model zult vinden wat precies aan uw persoonlijke behoeftes voldoet.

Bekijk onze occasions

Goedkope tweedehands auto's kopen in Drenthe

Of u nu op zoek bent naar een ruime gezinsauto, of naar een compacte auto waarmee u gemakkelijk parkeert in de stad: bij Autobedrijf Jaap Dik bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor 

Tweedehands modellen van alle merken, van Alfa Romeo tot Volvo. Deze kunt u niet alleen in onze showroom in Drenthe bekijken, maar ook op onze zeer uitgebreide website. Daarnaast kunt u natuurlijk uw eigen exemplaar bij ons inruilen en de standaard garantie van 3 maanden die wij u bieden verlengen naar 6 maanden garantie.

Tweedehands auto's van diverse merken

Bij ons vindt u tweedehands auto's van Audi, aantrekkelijke Renault occasions en scherp geprijsde ex-leaseauto’s van BMW. Daarmee bezorgen wij u niet alleen een betrouwbare auto, maar ook voordeel dat extra op kan lopen bij het inleveren van uw oude auto. Naast de

aankoop van uw nieuwe auto, helpen wij u graag met diverse services zoals het onderhoud en het uitvoeren van de jaarlijkse APK keuring.

Autobedrijf Jaap Dik te Assen

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Assen en al sinds 1982 een vertrouwd adres voor occasions. Als erkende BOVAG-dealer bieden wij u alle garanties en services die u van ons mag verwachten. Wij bieden een breed assortiment 2dehands auto's van vele verschillende merken, voorzien van een complete onderhoudsgeschiedenis. Bekijk ons interessante aanbod direct online, of bezoek onze showroom te Assen. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Vraag naar de mogelijkheden

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust