Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion auto Drenthe

Met een occasion auto in Drenthe biedt Autobedrijf Jaap Dik u verschillende voordelen. Want niet alleen bieden wij deze aan voor een aantrekkelijke prijs en kunt u de garantie tot wel 6 maanden verlengen, ook hebben onze auto’ een complete onderhoudgeschiedenis.

Occasions

Scherpgeprijsde occasion met extra voordeel

En daar blijft het niet bij, want wie kiest voor een tweedehands auto in plaats van een nieuw exemplaar, profiteert daarnaast van voordelen zoals een lagere bijtelling en een lage verzekeringspremie. Zo kiest u voor een model van een klasse hoger voor hetzelfde geld wat u anders aan een nieuwe auto had uitgegeven, en profiteert u bovendien van jaarlijks belasting- en verzekeringsvoordeel. Online kunt u ons ruime assortiment gesorteerd op merk eenvoudig filteren op kilometerstand, bouwjaar, prijs en meer. Vervolgens kunt u de auto van uw keuze in onze showroom bezichtigen.

2dehands auto’s, APK-keuring en onderhoud

Bij Autobedrijf Jaap Dik taxeren wij bovendien graag uw huidige auto, zodat u die kunt inruilen op een van onze vele occasions. Ons wisselende aanbod met onder andere Kia, Nissan en Opel occasions zorgt ervoor dat er altijd wel een auto bij zit die precies op uw wensen aansluit. Naast het inruilen van uw auto of de aankoop van een 2dehands auto, kunt u ook bij ons terecht voor een grondige APK-keuring of een onderhoudsbeurt van uw auto.

Autobedrijf Jaap Dik te Assen voor al uw occasions

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Assen, te Drenthe. In de omgeving hebben wij inmiddels een ruim tevreden klantenbestand opgebouwd. Als erkende BOVAG dealer mag u bijbehorende service van ons verwachten en hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Op onze contactpagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en vindt u tevens een routebeschrijving naar onze showroom. Hier bent u op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur van harte welkom.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust