Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Occasion Beilen


Overweegt u om voor een occasion te kiezen in plaats van voor een nieuwe auto, maar schrikt u terug voor de onderhoudskosten? Dan vermelden wij u graag dat de extra kosten voor onderhoud en reparatie van een occasion veel lager zijn dan het voordeel dat u heeft vanwege lagere afschrijvingskosten. Bovendien komen hier nog andere voordelen bij, zoals het niet hoeven afsluiten van een all-risk verzekering wat resulteert in een lagere verzekeringspremie. Kom voor aantrekkelijke tweedehands auto’s nabij Beilen met een transparante onderhoudsgeschiedenis naar Autobedrijf Jaap Dik.
 

Voordeel bij het kopen van een tweedehands auto


De aanschaf van een 2dehands auto is natuurlijk ook veel goedkoper dan een nieuwe variant. Hierdoor houdt u een leuk bedrag over, of kunt u voor hetzelfde bedrag naar een luxere auto kijken. Voor extra luxe uitvoeringen hebben wij ook ex-lease auto’s in het assortiment, die vaak zijn voorzien van mooie upgrades. Zo rijdt u straks voor een zeer schappelijk bedrag de auto waarvan u eerder niet durfde te dromen.
 

Een wisselend aanbod 2dehands auto's


Op onze website vergelijkt u eenvoudig diverse occasions met elkaar. Zo kunt u ons bestand filteren op merk en bijvoorbeeld alleen alle Ford occasions of Volvo occasions bekijken. Daarnaast kunt u filteren op een bepaald type brandstof, een gewenste kilometerstand, het bouwjaar, de carrosserie en nog meer eigenschappen. Zo vindt u eenvoudig de auto waar u naar op zoek bent. Bovendien wisselt ons aanbod voortdurend, waardoor u nog sneller de auto vindt die aan uw wensen voldoet.
 

Occasions nabij Beilen bij Autobedrijf Jaap Dik


Autobedrijf Jaap Dik bevindt zich in Assen, nabij Beilen. Naast het kopen van een aantrekkelijke occasions bieden wij u ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto en de APK keuring. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren en op zaterdagen zijn wij tevens bereikbaar op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Kom gerust langs voor een kijkje in onze showroom.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust