Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasion lease Drenthe

Naast onze occasions die na privégebruik in ons assortiment zijn opgenomen, hebben wij ook occasion lease auto’s in ons assortiment. Een voordeel van het kopen van een ex-lease auto is dat deze door een leasemaatschappij goed is onderhouden. Bovendien is de auto vaak van extra’s voorzien. 

 

Occasions

 

 

De voordelen van een ex-lease auto als occasion


Een leaseauto wordt in de meeste gevallen na 3 tot 5 jaar door de leasemaatschappij verkocht, om plaats te maken voor nieuwe modellen. Hierdoor bent u bij de aankoop van een ex-lease auto verzekerd van een jong gebruikte auto. Doordat leasebedrijven zowel zelf nauwkeurig onderhoud aan hun auto plegen, als strenge controle uitvoeren op het onderhoud uitgevoerd door de leasenemer, is de auto vaak zo goed als nieuw. Bovendien worden leaseauto’s vaak voor lange ritten gebruikt, wat de motor ten goede komt. 
 

Goed uitgeruste tweedehands leaseauto’s


In onze categorie ex-leaseauto’s vindt u onder andere Volvo occasions en Renault occasions. Een overzicht van ons ruime aanbod kunt u direct op de website bekijken. Deze occasion leaseauto’s zijn vaak luxe uitgevoerd omdat ze veelal voor vervoer van en naar werk worden gebruikt. Denk hierbij aan extra’s zoals airconditioning, parkeersensoren rondom, leren bekleding en radio met cd- en mp3 speler. Als erkend Bovag bedrijf voorzien wij onze auto’s uiteraard van een volledige onderhoudshistorie. 

 

Autobedrijf Jaap Dik voor ex-lease occasions te Drenthe


Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Assen te Drenthe en helpt u naast een ex-lease auto ook graag met een van de andere occasions. Daarnaast bieden wij op al onze occasions 3 maanden garantie, te verlengen tot maar liefst 6 maanden garantie. Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0592 - 34 57 93, of via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder met uw occasion lease auto.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust