Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasions Drenthe

Een 2dehands auto koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen!

Een occasion wordt steeds populairder

Steeds meer mensen in Nederland, ook in Drenthe, kiezen tegenwoordig voor de aankoop van een occasion in plaats van een nieuwe auto. In deze dure tijden is een occasion niet alleen in financieel opzicht, maar ook om andere redenen een verstandige keuze. Zo is de levertijd van occasions korter. U kunt dus sneller beschikken over uw aangekochte auto. En, ook dat is prettig, het aanbod aan occasions is nagenoeg onbegrensd. Zowel online als via garages en particulieren is vrijwel elk merk en model auto te krijgen die u zich maar wenst. De kunst is echter om net díe auto uit te kiezen, die technisch in een prima staat verkeerd, geen verborgen schade heeft, voordelig en betrouwbaar is. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar?

Bekijk occasions

Kies voor een erkende vakgarage

Lukraak een auto kopen via particuliere aanbieders als Marktplaats of Speurders is in elk geval onverstandig. U weet dan niets over de technische staat van de auto, of de kilometerstand wel klopt en of er in het verleden schade geweest is. Doordachter en slimmer is het om uw tweedehands auto in Drenthe aan te schaffen via een erkende en gecertificeerde garage. Bij een echte garage is de kans op een kwalitatief excellente tweedehands auto's.

Neem contact op met Autobedrijf Jaap Dik voor meer info

Autobedrijf Jaap Dik uit Assen, dat al sinds 1982 bestaat, beschikt over de expertise, vakkundigheid en connecties die nodig zijn om de beste tweedehands auto's voor de scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Maak online een keuze uit ons ruime en gevarieerde aanbod occasions. Of kom een keer langs op locatie om met eigen ogen

te zien welke prachtige 2dehands auto's wij op voorraad hebben staan. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus geeft u de moed niet op als uw favoriete merk of model niet beschikbaar is. Autobedrijf Jaap Dik kan in dat soort gevallen ook, als extra service en in overleg met u, op zoek gaan naar dé perfecte tweedehands auto die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust