Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Opel occasion Beilen

Een Opel auto staat voor duurzaamheid, professionaliteit en hoge kwaliteit en is daarom uitermate geschikt als occasion. Deze vindt u in verschillende klassen, van compacte Corsa tot ruime Insignia uitgevoerd met stoelverwarming. U kunt met een Opel occasion dus een mooi bedrag besparen op de auto die aan uw wensen voldoet, of een klasse hoger rondkijken. Autobedrijf Jaap Dik biedt in Beilen en omgeving een ruim aanbod Opel occasions, dat voortdurend wordt aangevuld. 


 

Ons ruime aanbod Opel occasions


Weet u precies wat u zoekt, dan kunt u direct ons online aanbod met tweedehands Opel auto’s bekijken. Hier kunt u filteren op onder andere model, kilometerstand en prijsklasse. De belangrijkste eigenschappen van iedere auto zijn op een overzichtelijke pagina weergegeven. Zo kunt u direct zien of de auto cruisecontrol, stoelverwarming of navigatie heeft. Op alle 2dehands auto’s krijgt u van ons 3 maanden garantie, die u naar wens zelfs uit kunt breiden naar 6 maanden garantie. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van uw tweedehands auto, dan helpen wij u graag met deskundig advies in onze showroom. U kunt ook uw huidige auto inwisselen op een Opel occasion. 

 

Autobedrijf Jaap Dik helpt u in Beilen en omgeving


Autobedrijf Jaap Dik bevindt zich in Assen, op korte afstand van Beilen. Woont u in of rondom Beilen en bent u op zoek naar een aantrekkelijke Opel occasion, of een tweedehands auto van een ander merk, dan helpen wij u verder. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en passie voor auto’s en voorzien u van deskundig advies. Neem direct contact op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar op werkdagen en zaterdag. Ook kunt u eenvoudig het contactformulier op de website invullen. Wij zijn u dan graag van dienst, zowel tijdens als na de aankoop van uw tweedehands Opel.

 

contact

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust