Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Opel occasion Drenthe

Met een occasion betaalt u niet alleen een lagere prijs, maar bespaart u ook op de jaarlijkse afschrijvingen en verzekering. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe vindt u een ruim aanbod occasions, waardoor er altijd wel een auto is die aan uw wensen voldoet. Opel is al jaren een populair automerk onder de Nederlanders en biedt onder andere gezinsauto’s en compacte stadsauto’s. 

Bekijk occasions

Showroom Jaap DikEen 2dehands auto voor iedere bestuurder

Er is altijd wel een Opel occasion die bij u past. Uitermate geschikt voor rijden in de stad en woon-werkverkeer zijn de compacte Corsa, Adam en Karl. Heeft u een grotere auto nodig voor het hele gezin, denk dan aan een sedan zoals de Zafira of Mokka. Bent u een voorstander van groen rijden, dan kiest u voor de elektrische Ampera. 

Ons online te bekijken ruime aanbod occasions

Een tweedehands Opel is ideaal wanneer u in een mooie auto wilt rijden, maar niet te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe auto. De auto’s in ons bestand zijn jong gebruikt en onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies met betrekking tot de keuze. Online kunt u ons aanbod ook vast bekijken via de website, met handige filters waardoor u nog sneller de auto vindt die u zoekt. 

Deze en andere occasions bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen

Voor een scherpe occasion komt u langs bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Als vertrouwde Bovag dealer in Drenthe helpen wij u graag met advies en service voor en na de aankoop. Bovendien kunt u uw huidige auto bij ons inruilen op een van de aantrekkelijke occasions. Meer weten over onze occasions? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 0592 - 34 57 93 van maandag tot en met zaterdag. Of vul even het contactformulier op onze website in, dan helpen wij u graag verder. Rijdt u binnenkort in die felbegeerde auto?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust