Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Seat occasion Drenthe

Het Spaanse automerk Seat bestaat al sinds 1950 en valt onder de Volkswagen Groep. Het merk produceert voornamelijk sportieve middenklassers. Het meest bekende model is de Ibiza, die al sinds 1984 populair is en daarom steeds weer in een modern jasje wordt gestoken. Ook de stationwagen Cordoba is gebaseerd op het model van de Ibiza. De occasions van het merk koopt u tegen een aantrekkelijke prijs bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe. 

Bekijk occasions 

Een ruim assortiment tweedehands auto’s

Autobedrijf Jaap Dik

Met een Seat occasion heeft u de keuze uit heel veel verschillende modellen. Bovendien zijn de auto’s van het merk relatief laag geprijsd. Kiest u voor een compacte stadsauto zoals de hatchback Leon, een ruime en comfortabele gezinsauto zoals de Alhambra, of de moderne SUV Arona voor gebruik in de stad? Waar u ook voor kiest, met een 2dehands auto van dit merk haalt u kwaliteit in huis. Bij Autobedrijf Jaap Dik heeft u de keuze uit een ruim assortiment occasions, van dit merk en andere merken. 

Vind eenvoudig de juiste occasion

Doordat het aanbod voortdurend aangevuld wordt, vindt u nog eenvoudiger de auto die u zoekt. Ons ruime assortiment kunt u eenvoudig filteren op bijvoorbeeld een lage kilometerstand of een soepele automaat. Bovendien krijgt u 3 maanden garantie op uw tweedehands auto, met de mogelijkheid deze uit te breiden tot 6 maanden garantie
 

Uw tweedehands Seat kopen in Drenthe

Autobedrijf Jaap Dik is als Bovag dealer in Drenthe gesitueerd en biedt al jaren de bijbehorende service aan klanten. Aan onze tevreden klanten bieden we niet alleen occasions, maar ook onderhoud en de mogelijkheid tot het inruilen van de huidige auto. Bel ons voor meer informatie direct op telefoonnummer 0592 - 34 57 93, van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag verder met de juiste occasion.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust