Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Skoda occasion Drenthe

Autobedrijf Jaap Dik

Het Tsjechische merk Skoda produceert binnen de Volkswagen Groep auto’s met een strak design en mooie kwaliteit. Met een ruim aanbod dat uit onder andere de Skoda Citigo, Fabia, Yeti en Octavia bestaat, bieden zij zowel stadsauto’s als gezinsauto’s en een compacte SUV. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe kunt u terecht voor tweedehands Skoda auto’s tegen een scherpe prijs. 

 

Bekijk occasions

Een tweedehands stadsauto van Skoda

De stadsauto’s van Skoda Citigo zijn compact en u verplaatst zich er soepel mee door het drukke verkeer. Door de wendbaarheid is ook inparkeren geen enkel probleem. Met het lage gewicht is ook het verbruik laag, ideaal dus voor dagelijks gebruik van en naar uw werk. En natuurlijk ook heel goed voor het milieu. De voordelige stadsauto’s van het merk zijn als occasion bij Autobedrijf Jaap Dik nog goedkoper. 

Een ruime Skoda occasion als gezinsauto

De Karoq, Kodiaq, Fabia Combi, Octavia Combi en Superb Combi zijn gezinsauto’s van het merk. Deze zijn vaak voorzien van airbags die u kunt uitschakelen, een frame voor de snelle en veilige montage van kinderzitjes en extra’s zoals ABS en centrale deurvergrendeling. De Skoda Octavia Combi is de ruimste gezinsauto van het merk en uit te voeren met extra’s voor nog meer comfort. Ook de gezinsauto’s van het merk koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik. 

Koop uw occasion bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe

Uw tweedehands Skoda koopt u lokaal bij Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe. Wij bieden u 3 maanden garantie op uw nieuwe auto, te verlengen naar 6 maanden. Bovendien krijgt u van ons de service die u van een Bovag dealer mag verwachten en gaan wij graag nog een stapje verder. In onze werkplaats kunt u terecht voor alle onderhoud aan uw auto. Neem voor meer informatie op maandag tot en met zaterdag vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93 of vul het contactformulier op de website in.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust