Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasions Hoogeveen

Het aanschaffen van een nieuwe auto is een hele investering. Daarom biedt Autobedrijf Jaap Dik occasions in Hoogeveen en omstreken, waar u een betrouwbare auto voor een scherpe prijs koopt. Dankzij ons wisselende aanbod zit er altijd wel een mooie occasion voor u bij. Eventueel kunt u uw oude auto door ons laten taxeren en inruilen.

Occasions bekijken

jaap-dik-occasions-hoogeveen

Voordelige occasions in Hoogeveen en omgeving

Een occasion is natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. En niet alleen bij de aanschaf van een van de 2dehands auto's uit ons ruime assortiment bespaart u geld, want ook de verzekering van een tweedehands auto is in veel gevallen voordeliger. Ons aanbod bestaat onder andere uit Volvo occasions, tweedehands Citroën auto’s en ex-lease auto’s van Audi en is vooraf online op onze website te bezichtigen. Door het grote aanbod aan modellen, gesorteerd op uw favoriete merk, ziet u direct wat de mogelijkheden zijn. Bovendien wordt ons aanbod dagelijks vernieuwd.

Snelle levering van tweedehands auto’s

Onze 2dehands auto’s zijn te bekijken in onze showroom te Assen, nabij Hoogeveen. Door te kiezen voor een van onze tweedehands auto’s beschikt u vrij snel over uw auto, in tegenstelling tot wanneer u een nieuwe auto koopt. Zoals u wellicht weet is een wachttijd van een paar maanden zeker geen uitzondering tijdens de aanschaf van een nieuwe auto. Bovendien rekenen wij geen afleveringskosten wanneer wij de occasion bij u thuisbrengen. Koopt u een auto bij ons, dan is deze altijd voorzien van 3 maanden garantie. Deze kunt u naar wens zelfs verlengen tot 6 maanden.

2dehands auto’s koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is een gerenommeerd autobedrijf te Assen, dat al sinds 1982 naar tevredenheid auto’s levert en onderhoudt. Naast de aantrekkelijke tweedehands auto’s die u bij ons kunt kopen, verzorgen wij als erkende BOVAG dealer graag het onderhoud en de APK keuring van uw auto. Een routebeschrijving naar onze showroom is op onze website te vinden. Wij verwelkomen u graag op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur in onze showroom te Assen, nabij Hoogeveen.

Neem contact met ons op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust