Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Audi occasion Hoogeveen


Bent u op zoek naar een Audi occasion nabij Hoogeveen, dan koopt u deze betrouwbaar en tegen een scherpe prijs bij Autobedrijf Jaap Dik. In tegenstellingen tot particulieren testen wij namelijk iedere auto voordat wij deze te koop aanbieden en bieden 3 maanden garantie. Tevens kunt u deze garantie verlengen tot een half jaar.
 

De beste Audi occasions bij uw lokale dealer


Een occasion van Autobedrijf Jaap Dik verkeert in onberispelijke staat. Wij controleren namelijk voor aankoop al onze auto’s om alleen het beste aan onze klanten te verkopen. Bovendien zijn de door ons aangekochte auto’s voorzien van een complete onderhoudsgeschiedenis. Door kennis van merken en types selecteren wij de beste auto’s die de fabrikanten op de markt hebben gebracht. Daardoor kunnen wij u standaard 3 maanden garantie bieden en hebben wij inmiddels een tevreden klantenkring opgebouwd.
 

Vind de 2dehands auto die bij u past


In ons assortiment vindt u met name jonge 2dehands auto’s met een lage kilometerstand. Online kunt u ons aanbod Audi occasions eenvoudig bekijken door te selecteren op merk en eventueel andere eigenschappen waarnaar u op zoek bent. Doordat een occasion in tegenstelling tot een nieuwe Audi vrijwel direct kan worden geleverd, hoeft u bovendien geen weken op uw nieuwe auto te wachten. Wij regelen graag de registratie voor het kentekenbewijs voor u.
 

Een tweedehands Audi in Hoogeveen kopen


Met Autobedrijf Jaap Dik als uw Bovag dealer in Hoogeveen bent u naast de garantie die wij u bieden verzekerd van de standaard Bovag garantie en de voorwaarden. Als lokale dealer kennen wij de meeste voormalige eigenaren en hebben een ruim klantenbestand met tevreden klanten die u voor gingen. Meer informatie? Bel ons tijdens kantooruren en op zaterdagen vrijblijvend op 0592 - 34 57 93. Of vul het contactformulier op de website in. Wij helpen u graag verder met de occasion die u in gedachten had.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust