Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Goedkope auto Hoogeveen

Wanneer u op zoek gaat naar een goedkope auto in Hoogeveen, is een occasion misschien niet het eerste waar u aan denkt. De tweedehands auto’s van Autobedrijf Jaap Dik zijn voorzien van nieuwe APK en hebben een volledige onderhoudshistorie en NAP voor gegarandeerde kilometers. Zo koopt u uw auto niet alleen goedkoop, maar ook heel betrouwbaar.

Occasions

Zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde occasions

De collectie occasions van Autobedrijf Jaap Dik wordt zorgvuldig geselecteerd en er wordt een scherp inkoopbeleid gehanteerd. Bovendien wordt ieder auto van te voren onderworpen aan een uitgebreide inkoopcheck. Dankzij de inbegrepen APK keuring weet u precies wat u koopt. Bovendien bieden wij een standaard garantie van 3 maanden op al onze auto’s, die u naar wens kunt laten verlengen tot maar liefst 6 maanden garantie.

Keuze uit een ruim assortiment 2dehands auto’s

Op onze website bieden wij u een overzicht van al onze occasions, voorzien van een uitgebreide fotoreportage om een zo goed mogelijk beeld te geven van de tweedehands auto’s. In ons assortiment vindt u onder andere Suzuki, Seat en Kia occasions. Naast foto’s en video wordt een uitgebreide beschrijving van exterieur en interieur gegeven. Heeft u nog vragen over een auto, dan kunt u die natuurlijk vrijblijvend aan ons stellen via de contactpagina.

Een goedkope auto in Hoogeveen koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik voorziet u dankzij een wisselend aanbod van een occasion die perfect aansluit op uw wensen. Al sinds 1982 kopen en verkopen wij occasions in Hoogeveen en omstreken. Daarnaast bieden wij diverse services aan, zoals een APK keuring en onderhoudsbeurten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom op werkdagen tussen 8:00 en 18:00, of op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Als erkende BOVAG dealer helpen wij u graag bij de aankoop van een goedkope occasion nabij Assen.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust