Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!


Occasion Hoogeveen


Waar de waarde van een nieuwe auto al in de eerste jaren tienduizenden euro’s kan kelderen, krijgt u met een occasion waar voor uw geld. Niet voor niets stijgt het aantal mensen dat voor een tweedehands auto kiest. Met een ruime collectie tweedehands auto’s vlakbij Hoogeveen, heeft Autobedrijf Jaap Dik al vele klanten naar tevredenheid van een occasion van topkwaliteit voorzien. 
 

Een tweedehands auto die aan uw wensen voldoet


Of u nu op zoek bent naar een auto voor de wekelijkse boodschappen, om dagelijks mee van en naar werk te rijden, of naar een auto voor het hele gezin: bij Autobedrijf Jaap Dik hebben wij een occassion die bij u past. Want met ons ruime en voortdurend wisselende assortiment heeft u niet alleen de keuze uit verschillende merken zoals een Alfa Romeo en BMW occasion, maar ook uit het type voertuig. U kunt online ons gehele aanbod van ruime SUV tot compacte auto eenvoudig aan de hand van foto’s, video en een uitgebreide beschrijving bekijken.
 

Betrouwbaar een ex-leaseauto of andere occasion kopen


Daarnaast neemt u geen risico’s door bij ons als erkende Bovag dealer te kopen. Hiermee garanderen wij een uitstekende kwaliteit, garantie en service zodat u nog lang kunt genieten van uw 2dehands auto. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en de APK keuring van uw voertuig. Woont of werkt u in de directe omgeving van Hoogeveen, dan kunt u daarnaast regelmatig bij ons langskomen om gebruik te maken van onze wasstraat.

Uw occasion koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik


Autobedrijf Jaap Dik helpt u graag bij de aankoop van een betrouwbare occasion in Hoogeveen en omstreken. Neem eenvoudig een kijkje in ons assortiment via de website en neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons geheel vrijblijvend tijdens kantooruren en op zaterdagen via telefoonnummer 0592 - 34 57 93.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust