Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

BMW occasion Hoogeveen

Met BMW occasions kunt u tegen een mooie prijs een auto uit het luxere segment rijden. De slogan ‘maakt rijden geweldig’ staat niet voor niets en met dit merk tweedehands auto’s krijgt u dan ook waar voor uw geld. Het comfortabele rijden in combinatie met de sportieve uitstraling maakt het tot een aantrekkelijke auto voor veel autorijders. Autobedrijf Jaap Dik biedt een ruim assortiment tweedehands BMWs in de omgeving van Hoogeveen. 

Bekijk onze occasions

Wij selecteren de beste occasion voor u

Ons ervaren personeel helpt u graag bij de keuze voor de auto die bij u past. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een auto bij die aan uw wensen voldoet. Zo niet, dan wordt ons aanbod met grote regelmaat aangevuld om u toch van uw droomauto te voorzien. Wij controleren uiteraard al onze auto’s op de nodige punten om u hoogwaardige occasions te kunnen garanderen. 

Tweedehands BMWs van sportieve 4-deurs tot SUV

De BMW occasions in ons bestand zijn echter niet uitsluitend sportieve auto’s, maar ook vaak MPV’s of SUV’s. Onder andere de populaire 3-serie, 4-serie en 5 serie zijn bij ons regelmatig vertegenwoordigd. Het merk heeft ook een elektrische auto op de markt gebracht: de BMW i3 voor de groene autobestuurder. Met een occasion bespaart u niet alleen op de aankoopprijs, maar ook op bijvoorbeeld de afschrijvingen en de verzekering. 

Koop uw auto nabij Hoogeveen bij Autobedrijf Jaap Dik

Heeft u interesse in een van onze tweedehands BMWs? Dan bent u van harte welkom in onze showroom te Assen. Als erkend Bovag dealer in de omgeving van Hoogeveen bieden wij u graag de bijbehorende service, voor en na de aankoop van uw nieuwe auto. Daarnaast kunt u bij ons uw oude auto inruilen en verrichten wij in onze zeer compleet uitgeruste werkplaats graag het onderhoud aan uw auto. Bel ons direct op 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, of vul het contactformulier even in. Wie weet rijdt u binnenkort in zo’n opvallende auto.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust