Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Skoda occasion Hoogeveen

Een Škoda occasion leent zich prima voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Met een van de zeer betrouwbare auto’s van het merk legt u eenvoudig vele kilometers af. Ondanks de strakke, professionele uitstraling betaalt u voor deze auto van goede kwaliteit nooit teveel. Bij Autobedrijf Jaap Dik bij Hoogeveen koopt u onder andere tweedehands Skoda auto’s.

Bekijk occasions

Autobedrijf Jaap DikEen aantrekkelijke Škoda occasion voor iedereen

Tweedehands auto’s van Škoda zijn er in verschillende soorten, van de compacte Citigo, tot de ruime SUV Yeti. Voor zakelijk gebruik zijn de Fabia en Octavia uitstekend geschikt. En voor veilig vervoer van het hele gezin kiest u bijvoorbeeld voor de Octavia Combi: Adaptive Cruise Control houdt u automatisch op veilige afstand van andere auto’s. Blind Spot Detection signaleert auto’s in uw dode hoek en Front Assistant waarschuwt u voor voetgangers. 

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Skoda occasions zijn onder andere populair omdat u voor weinig geld profiteert van de techniek van Volkswagen. Het merk valt namelijk onder de Volkswagen Groep, waardoor veel onderdelen en techniek van Volkswagen is terug te vinden bij het automerk. Door het ruime assortiment met zowel benzine als diesel auto’s vindt u eenvoudig de tweedehands auto die bij u past. Bovendien krijgt u op alle auto’s 3 maanden garantie, naar wens te verlengen tot 6 maanden. 

Uw tweedehands Skoda in Hoogeveen kopen

Voor uw Škoda occasion vlakbij Hoogeveen gaat u naar Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Niet alleen kunt u hier tweedehands auto’s van deze en andere merken voordelig kopen, ook hebben wij een professionele werkplaats voor al uw onderhoud. Ook uw jaarlijkse APK keuring laat u hier uitvoeren. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, of bel ons op maandag tot en met zaterdag op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Voor de mooiste 2dehands auto’s tegen de scherpste prijzen gaat u naar Autobedrijf Jaap Dik.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust