Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Volvo occasion Hoogeveen

Als autorijder heeft u meestal een voorkeur voor een bepaald merk. Tussen het ruime aanbod tweedehands auto’s bij Autobedrijf Jaap Dik nabij Hoogeveen komt u ook de imposante Volvo occasion tegen. Als tweedehands auto worden deze prachtige Zweedse auto’s ineens wel heel aantrekkelijk. Bekijk de XC, V en S serie Volvo’s nu direct online.

Bekijk onze Volvo occasions

Opties op een tweedehands Volvo

Met aantrekkelijke extra’s zoals leren bekleding en climate control koopt u een luxe Volvo tegen een zacht prijsje. Bovendien verhogen deze extra’s de restwaarde van de auto wanneer u ook deze weer voor een nieuwer exemplaar in wilt ruilen. Lever nu uw oude auto in een bespaar nog meer op een aantrekkelijke occasion. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van volledige onderhoudsgeschiedenis. Bovendien ontvangt u op de aangekochte auto 3 maanden garantie, te verlengen tot 6 maanden garantie. 

Ruim overzicht 2dehands auto’s

In ons ruime assortiment 2dehands auto’s vindt u eenvoudig de Volvo occasion die bij u past, dankzij ons duidelijke online overzicht. Hier kunt u filteren op merk en eventueel op het model auto. Ook kunt u aangeven hoe jong gebruikt de auto moet zijn, hoeveel kilometer hij mag hebben gereden en andere filters. Mocht het model dat u zoekt er niet bij staan, keer dan regelmatig terug naar onze website. Wij vullen ons aanbod voortdurend aan zodat u nog gemakkelijker slaagt bij het uitkiezen van een tweedehands auto. 

Volvo occasions te koop in Hoogeveen en omstreken

Koop uw Volvo nu tegen de prijs van een compacte middenklasser. Autobedrijf Jaap Dik in Assen, vlakbij Hoogeveen, biedt 2dehands auto’s aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Neem voor meer informatie over de auto’s en de mogelijkheden tot inruilen contact op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Of vul ons online contactformulier in, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn bij de aankoop van die ene Volvo.

Bekijk al onze occasions    Neem contact met ons op

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust