Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Opel occasion Hoogeveen

Rijdt u al jaren een Opel en is deze aan vervanging toe? Bij Autobedrijf Jaap Dik in de omgeving van Hoogeveen kunt u uw oude auto inruilen tegen een Opel occasion. Zo kunt u dankzij de scherpe prijzen van onze tweedehands auto’s een klasse hoger rondkijken voor een betrouwbare Opel. Deze rijdt u dan vrijwel direct, want lange levertijden hanteren wij niet. Profiteer nu direct en bekijk ons ruime aanbod tweedehands auto’s op onze website. 

 

Voordelen van het rijden van een 2dehands Opel


Kiezen voor een gebruikte auto betekent niet dat u op luxe in hoeft te leveren. De 2dehands Opel modellen in ons bestand zijn vaak voorzien van leuke extra’s, zoals climate control, stoelverwarming en privacy glass. En dat voor hetzelfde budget als een eenvoudige nieuwe auto. Dankzij de Duitse degelijkheid van de Opel is deze zeer geschikt om als tweedehands auto te rijden. Om u nog meer zekerheid te geven, bieden wij 3 maanden garantie op onze auto’s, te verlengen naar 6 maanden. Bijkomend financieel voordeel is dat u voor een tweedehands auto een lagere verzekeringspremie betaalt. Ook de afschrijvingskosten zijn lager, doordat de grootste afschrijving(en) al achter de rug zijn.  

 

Opel occasions in Hoogeveen en omgeving


Voor een Opel occasion in Hoogeveen en omgeving kunt u terecht bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Wij delen graag onze deskundigheid en jarenlange ervaring met u tijdens het kiezen voor een tweedehands auto. U kunt bij ons tevens terecht voor het onderhoud aan uw auto en in onze wasstraat. Voor vrijblijvend meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Dit nummer is op maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Of vul direct het contactformulier in en maak binnenkort de keuze voor de juiste auto voor u.

 

 contact

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust