Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Occasions specialist Assen

U kunt uw tweedehands auto bij een particulier kopen, maar u kunt er ook voor kiezen een occasiondealer te bezoeken. Wij raden u altijd aan om uw auto bij een specialist te kopen. Waarom dit verstandiger is dan zaken doen met een particulier, leest u op deze pagina. 

Bekijk occasions

Waarom een occasions specialist?

Koopt u uw tweedehands auto bij een occasiondealer, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Een dealer kijkt de betreffende auto namelijk altijd goed na, maar checkt ook of de tellerstand klopt. Daarnaast kan een dealer eventuele gebreken en/of slijtages verhelpen, zodat u een mooie, comfortabele en veilige auto kunt kopen. Koopt u een tweedehands auto bij een particulier, dan is dit niet het geval. Deze auto kan niet alleen beschadigd zijn, maar ook veel ouder zijn dan u denkt of veel meer kilometers hebben gereden. Wie een goede investering wil doen, raden wij daarom altijd aan een expert in de arm te nemen.

Een goede occasion kopen? Ga naar Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands auto’s. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies waar we de beste occasions vandaan moeten halen. Koopt u een tweedehands auto uit onze showroom in Assen, dan weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Korting op uw aankoop? Ruil uw auto in

Heeft u een mooie occasion gezien in ons grote aanbod en wilt u de prijs van deze auto nog wat verlagen? Ruil uw huidige auto dan in en profiteer van een aantrekkelijke inruilwaarde, die van de prijs van uw occasion af wordt gehaald. Meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Dan mag u uiteraard contact met ons opnemen.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust