Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Over autobedrijf Jaap Dik

17 Juni 1982 was het dan zover, Autobedrijf Jaap Dik opende zijn deuren aan de Zuidmaten 4 in Beilen. In ons oude pand in Beilen verkochten we nieuwe auto’s en jonge occasions. Vanaf 1986 werden we hier ook Ford service dealer. Onze afdeling occasions bleef maar groeien en daarmee natuurlijk ook onze tevreden klantenkring.

In 1997 zochten wij een nieuwe locatie en verhuisden naar ons huidige pand aan de Aziëweg 17 te Assen. In oktober 1998 was de bouw van het pand afgerond. Vanuit Mitsubishi Nederland kregen we de aanbieding Mitsubishi dealer te worden. We hebben dit aanbod aangenomen, tegelijkertijd bleven we ons richten op jonge occasions.

In 2003 zijn we gestopt met ons Mitsubishi dealerschap. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kon, om maar zo te zeggen. We wilden ons volledig toe gaan leggen op jong gebruikte occasions. Ons doel was, en is, topkwaliteit occasions te verkopen tegen zeer scherpe prijzen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat occasions verkoopt tegen groothandelsprijzen aan particulieren, dealers en universele garages.

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust