Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Peugeot occasion Drenthe

Peugeot heeft als fabrikant milieuvriendelijke technologie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De lange levensduur van de auto’s is dan ook een aantrekkelijke eigenschap wanneer u naar een occasion op zoek bent. Autobedrijf Jaap Dik in Drenthe heeft een ruim assortiment tweedehands auto’s van het merk. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over de eigenschappen van een Peugeot occasion en de vele voordelen die deze u biedt. Zo maakt u een overwogen keuze voor het model dat bij u past.


 

Bekijk direct diverse modellen Peugeot occasions


Ons assortiment Peugeot occasions bekijkt u nu al online en bevat diverse modellen. Het aanbod varieert regelmatig en bevat zowel diesel- als benzineauto’s. Daarnaast bieden wij ex-lease auto’s van Peugeot aan, vaak uitgerust met interessante extra’s en zeer goed onderhouden. U kunt regelmatig kiezen uit een gezinsauto, compacte auto, SUV en stadsauto. Bovendien kost een tweedehands Peugeot aanzienlijk minder dan een nieuw exemplaar. Of zet u het voordeel om in een voertuig met vele extra’s zoals een panoramadak en leren bekleding? Een gebruikte auto kopen levert u hoe dan ook voordeel op. 

 

Autobedrijf Jaap Dik: voor uw Peugeot occasion in Drenthe


Autobedrijf Jaap Dik bevindt zich in Assen te Drenthe en helpt u graag verder bij de aankoop van uw 2dehands auto. Of het nu gaat om een Peugeot of een ander merk, we staan u bij met deskundig advies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen op een aantrekkelijke occasion. Ook beschikken wij over een professioneel uitgeruste werkplaats voor al uw onderhoud. Neem voor meer informatie direct contact op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag onder kantoortijden. Of vul het contactformulier op de website in, zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

contact

 

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust