Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands auto Assen

Wilt u een mooie, comfortabele en veilige auto rijden, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan koopt u een occasion, ofwel een tweedehands auto. Een occasion is altijd goedkoper dan een gloednieuwe auto, terwijl u soms niet eens ziet dat de auto al enkele jaren oud is. Zeker niet als u uw occasion koopt bij Autobedrijf Jaap Dik: uw occasion expert in Assen en omgeving. 

Bekijk onze ocassions

tweedehands-auto-assen

Occasion kopen? Doe het bij een dealer

Wilt u een occasion kopen, dan raden wij u altijd aan om dit bij een professionele en betrouwbare dealer te doen. Koopt u uw voertuig bij een particulier, dan heeft u namelijk nooit de garantie dat de auto van goede kwaliteit is, geen verborgen gebreken heeft en de goede tellerstand heeft. Ook weet u niet zeker of de leeftijd van de auto wel klopt, of de auto goed onderhouden is en ga zo maar door.

Koopt u uw occasion bij een betrouwbare dealer, dan heeft u wel de garantie dat u een hoge kwaliteit occasion koopt. Autobedrijf Jaap Dik helpt u dan ook graag een goede occasion te vinden, zodat u een goede investering kunt doen. 

Autobedrijf Jaap Dik: alleen de beste occasions

Autobedrijf Jaap Dik verkoopt alleen occasions van gerenommeerde automerken. Denk hierbij aan Audi, BMW, Citroën en Mercedes. Alle occasions die wij verkopen, zijn goed nagekeken door professionele automonteurs. Ook heeft u bij ons de garantie dat de tellerstand klopt (en niet teruggedraaid is). 

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment aanbieden? Bekijk dan onze occasions pagina of bezoek onze showroom in Assen. Heeft u een vraag over een occasion in ons aanbod, dan mag u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vraag duidelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op

 
  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust