Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

2dehands auto kopen Assen

U kunt uw occasion bij een particulier kopen, maar wij raden u aan uw tweedehands voertuig aan te schaffen bij een professionele, betrouwbare en ervaren dealer. Autobedrijf Jaap Dik is de occasion expert uit Assen en omgeving, die u kan helpen de perfecte occasion te vinden. 

Bekijk occasions

Autobedrijf Jaap Dik: een groot aanbod occasions

Autobedrijf Jaap Dik heeft een groot aanbod occasions, van diverse gerenommeerde A-merken. Onze occasions vallen in diverse prijsklassen waardoor iedereen een geschikte auto kan vinden. Of u nu een hoog of laag budget heeft: uw vindt uw perfecte occasion in onze showroom. 

Een occasion kopen of leasen

U kunt uw occasion bij ons kopen, maar het is ook mogelijk het voertuig te leasen. In dit geval mag u de occasion direct mee naar huis nemen, zonder de totaalprijs van het voertuig te betalen. U betaalt de kosten van het voertuig iedere maand terug, zodat u uw spaargeld gewoon op uw rekening kunt laten staan. Wilt u uw auto inruilen, zodat u korting kunt krijgen op uw occasion? Dan is dit ook zeker mogelijk. Kom naar onze werkplaats met uw voertuig en wij bepalen direct de inruilwaarde. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Garantie op uw 2dehands voertuig

U kunt ervoor kiezen een garantiepakket af te sluiten voor uw occasion van Autobedrijf Jaap Dik. Er zijn twee garantiepakketten: een pakket dat u af kunt sluiten voor een periode van 3 maanden of voor een periode van 6 maanden. Meer weten over deze pakketten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze garantie, zodat u gemakkelijk kunt bepalen of u wel of geen garantiepakket voor uw occasion wilt afsluiten.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust