Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands auto kopen Assen

U heeft met veel plezier veel veilige kilometers mogen rijden in uw auto, maar nu is het voertuig toch echt aan vervanging toe. U weet dat u een nieuw voertuig nodig heeft, maar u wilt hier niet teveel geld aan besteden. De oplossing? U zou een occasion bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen kunnen kopen. 

Bekijk tweedehands auto's 

Waarom een occasion kopen?

Door een tweedehands voertuig te kopen, bespaart u veel geld. Een occasion is namelijk altijd goedkoper dan een gloednieuw voertuig. Zelfs als deze occasion van een gerenommeerd merk is en niet veel kilometers heeft gereden. U krijgt de kans een geweldig voertuig te rijden, zonder dat u al uw geld hieraan uit moet geven. 

Autobedrijf Jaap Dik: uw occasion expert 

Autobedrijf Jaap Dik is uw occasion expert uit het noorden van het land. Wij verkopen occasions van gerenommeerde merken die stuk voor stuk uitgebreid gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn voor ze in de showroom terechtkwamen. Dit betekent dat u bij Autobedrijf Jaap Dik altijd een goede investering doet. U koopt een mooi voertuig, waar u vele veilige kilometers in kunt rijden.

Occasions bekijken en testen in de showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van occasions? Kom dan naar onze showroom. Ook kunt u ons aanbod op de website bekijken. Heeft u een mooi voertuig gevonden op de website, dan kunt u de showroom bezoeken om een proefrit te maken in deze occasion. Wacht hier niet te lang mee, want onze occasions zijn erg populair en worden in een mum van tijd verkocht. 

Heeft u vragen over onze occasions? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust