Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Op zoek naar een tweedehands auto in Drenthe?

Voordelen van een tweedehands auto

De keuze voor een tweedehands auto is in meerdere opzichten voordelig. Allereerst is de keuze enorm, zowel qua automerken, modellen als prijsklassen en kleuruitvoeringen. Verder rijdt u relatief goedkoop een occasion, die door een vakgarage helemaal rijklaar is gemaakt en waar vaak ook nog een garantie op zit. En ten slotte kunt u direct beschikken over een occasion en zelf kiezen wanneer u het onderhoud laat uitvoeren. Bij nieuwe voertuigen bent u verplicht om lopende de garantie het onderhoud te laten regelen door een merkdealer. Dat kan flink duur uitpakken en benauwend zijn.

 Bekijk occasions

Hoe vindt u een perfecte occasion in Drenthe?

In Drenthe is het aanbod occasions enorm groot. Hoe vindt u een goed autobedrijf? Een bedrijf dat ervaren is, een ruim autoaanbod heeft en betrouwbaar onderhoud uitvoert? Heel simpel: bij het gecertificeerde Autobedrijf Jaap Dik in de 

provinciehoofdstad Assen. Autobedrijf Jaap Dik staat in de wijde omtrek van Assen bekend om zijn hoge serviceniveau, topkwaliteit auto's, scherpe prijsstelling en betrokken nazorg. Autobedrijf Jaap Dik, dat ruim 35 jaar ervaring heeft in de autowereld, is vanuit heel de provincie en ook vanuit Groningen en Friesland snel bereikbaar. Auto-inruil, verlengde garantie en frequent onderhoud van uw occasion in onze werkplaats behoren ook tot de ruime mogelijkheden die Autobedrijf Jaap Dik zijn klanten biedt.

Neem contact op met Autobedrijf Jaap Dik

Voor kwalitatief uitstekende én voordelige tweedehands auto's kunt u dus uitstekend terecht bij Autobedrijf Jaap Dik. Neem eens een kijkje op onze website en bekijk ons online aanbod, dat regelmatig wisselt. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen om ons autoassortiment op locatie te bekijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust