Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Alfa Romeo Hoogeveen

Het sportieve automerk Alfa Romeo was de wieg van het merk Ferrari en stond al na de Eerste Wereldoorlog bekend om zijn deelname aan vele autoraces. Sinds de jaren ’50 produceert het merk ook personenauto’s en met de Giulietta werden de eerste successen behaald. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen ziet u aantrekkelijke occasions van het merk zoals de MiTo en Guilietta terug. Neem direct een kijkje in ons online aanbod tweedehands auto’s. 

Bekijk onze occasions

De voordelen van een tweedehands Alfa Romeo

Showroom Jaap Dik

Een Alfa Romeo die goed is onderhouden, zal u nog jarenlang rijplezier bieden. De auto’s die bij Autobedrijf Jaap Dik in het assortiment worden opgenomen zijn dan ook voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis: wel zo transparant. Onze jonge occasions zijn slechts enkele jaren oud en hebben de uitstraling van een nieuwe auto. Bovendien rijden ze ook net zo: dit geeft u de mogelijkheid comfortabel te rijden tegen een scherpe prijs. Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze occasions: op al onze auto’s krijgt u een standaard garantie van 3 maanden, die u naar wens uit kunt breiden tot 6 maanden garantie. 

Uw erkende dealer van occasions in Hoogeveen

Als erkende lokale Bovag-dealer te Hoogeveen levert Autobedrijf Jaap Dik uitsluitend de beste service. Zo staan onze ervaren medewerkers u graag bij met een degelijk advies over de verschillende modellen. Bovendien kunt u uw oude auto gewoon bij ons inruilen op de occasion van uw voorkeur. Ook voor een grote of kleine beurt en de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, of bel op werkdagen of zaterdag telefoonnummer 0592 - 34 57 93.
Rijdt u binnenkort de tweedehands auto van uw dromen?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust