Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Audi Hoogeveen

De sportieve occasions van het Duitse automerk Audi zijn voorzien van de innovatieve technieken van het merk. Het is dan ook een populaire keuze wanneer het aankomt op een tweedehands auto. De bekendste autolijn van het automerk is de A-lijn. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen vindt u deze en andere modellen regelmatig terug in ons aanbod occasions. 

Bekijk onze occassions

Een ruime voorraad Audi occasions van compacte A3 tot ruime Q7

Autobedrijf Jaap Dik biedt u een ruime voorraad Audi occasions, zoals de compacte A3, de luxe uitgevoerde sedan A8 en de ruime Q7. De auto’s van het merk zijn voorzien van vooraanstaande technieken zoals de Quattro vierwielaandrijving. Ons aanbod varieert met de dag, aangezien de auto’s zeer populair zijn. Mocht het model of de uitvoering die u zoekt niet in ons online aanbod staan, vraag het dan toch even bij ons na. Het kan best zo zijn dat we deze nog aan het keuren zijn. Tweedehands auto’s worden namelijk altijd grondig nagekeken door ons vakkundig personeel, alvorens ze in ons aanbod worden opgenomen. Heeft u de auto die aan uw wensen voldoet gevonden, dan wordt deze binnen zeer korte tijd geleverd. 

Deze en andere 2dehands auto’s bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik te Hoogeveen is als erkende lokale autodealer aangesloten bij de Bovag. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van uw nieuwe occasion, maar ook voor de inruil van uw huidige auto op een van onze modellen. Daarnaast zijn wij u in onze werkplaats graag van dienst met een grote of kleine onderhoudsbeurt, of de jaarlijkse APK-keuring. Bent u op zoek naar een sportieve occasion? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, of bel ons van maandag tot en met zaterdag op telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Dan rijdt u binnenkort misschien wel in uw favoriete sportieve auto.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust