Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands BMW Hoogeveen

Voor een auto in het premiumsegment hoeft u niet teveel te betalen, dankzij de BMW occasions van Autobedrijf Jaap Dik nabij Hoogeveen. Uiteraard is de BMW van zichzelf een heel betrouwbare auto. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen zorgen wij ervoor dat de tweedehands auto’s die wij inkopen grondig worden gecontroleerd door onze deskundige monteurs. Zo bespaart u pas echt op de aanschaf van uw luxe auto en de jaarlijkse afschrijvingen. 

Bekijk onze occasions

Vind de tweedehands auto die aan al uw wensen voldoet

BMW biedt een zeer breed aanbod van verschillende modellen, waarvan er veel bij ons terug zijn te vinden. Niet alleen kunt u de populaire 1-serie, 3-serie en 5-serie bij ons terugzien, ook de SUV X-modellen en de sportievere M-lijn staan regelmatig in ons bestand. Omdat ons aanbod regelmatig wordt aangevuld, vindt u altijd wel de tweedehands auto die u in gedachten had. Zo niet, informeer dan even bij ons. Misschien zijn we net de occasion aan het keuren die aan uw wensen voldoet. 

Een 2dehands auto voor zakelijk of privégebruik

Bent u op zoek naar een sedan voor uw gezin of zakelijk gebruik, dan is de 3-serie sedan een goede keuze. U heeft hiermee alle ruimte en comfort die u nodig heeft, in een luxe uitvoering. De cabrio van het merk is ook heel populair en geeft u een zeer sportief imago. Ook de coupé modellen hebben een strak en sportief uiterlijk. Voor ruime gezinnen zijn er de touring modellen als station uitvoering. 

Uw occasion kopen in Assen, nabij Hoogeveen

Voor een luxeauto tegen een schappelijke prijs bent u bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen aan het juiste adres. Wilt u hier graag uw huidige auto op inruilen? Dan kan dat natuurlijk ook. En ook voor onderhoud aan uw auto zoals een kleine of grote beurt kunt u bij ons terecht. Bel ons voor meer informatie vrijblijvend op 0592 - 34 57 93 van maandag tot en met zaterdag, of mail ons via het contactformulier. Vind binnenkort de occasion waar u naar op zoek was.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust