Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Citroen Hoogeveen

Citroën staat voor “Créative technologie” en dat is terug te zien in alle occasions van het merk. Bij de innovatieve ontwikkelingen van het merk staat de autorijder centraal. Of u nu graag een auto heeft die u de ruimte biedt, waarmee u snelheid maakt, of die u een optimaal rijcomfort biedt: het ruime aanbod van Citroen biedt het allemaal. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen hebben we altijd een groot assortiment tweedehands auto’s van het merk voor u klaarstaan. 

Bekijk onze occasions

Een breed assortiment Citroën occasions

Bent u op zoek naar een specifieke Citroën occasion, of laat u zich graag inspireren? In ons online aanbod kunt u op uw gemak uw droomauto uitzoeken. Met niet alleen foto’s maar ook complete video’s van de auto’s, kunt u ze gedetailleerd bekijken. Ook wordt in de beschrijving alles opgenomen, van de staat van de auto tot de extra functies. Bovendien wordt het aanbod voortdurend ververst, waardoor u nog meer kans heeft de auto die aan uw wensen voldoet tegen te komen. Staat het model of het type dat u zoekt niet in ons online aanbod? Of wilt u graag advies over het model wat het beste op uw persoonlijke rijgedrag aansluit? Dan staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar met advies. 

Uw tweedehands Citroen dealer in Hoogeveen

Autobedrijf Jaap Dik is aangesloten bij de Bovag en bevindt zich in Hoogeveen. U kunt niet alleen bij ons terecht voor uw tweedehands auto’s van deze en andere merken, maar ook voor het inruilen van uw oude auto. In onze volledig uitgeruste werkplaats verrichten wij daarnaast graag het onderhoud aan uw auto. Neem voor meer informatie over deze en andere occasions contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op werkdagen en zaterdagen via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wie weet rijdt u binnenkort dan in die felbegeerde Citroen occasion.

 

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust