Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Ford Hoogeveen

Ford is een Amerikaans merk en staat bekend om zijn prettige rijervaring. Wanneer u op zoek ben naar een groter model occasion met een zuinige motor, dan biedt dit merk wat u zoekt. Een tweedehands auto van de fabrikant is zeer betaalbaar en populair onder de weggebruikers. Omdat er ook tal van leaseauto’s van het merk in omloop zijn en deze na een paar jaar vaak al worden afgeschreven, is een jonge occasion eenvoudig te vinden. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen bieden wij u deze, met een garantie van 3 tot 6 maanden. 

Bekijk onze occasions

De voordelen van een Ford

Een tweedehands auto van dit merk biedt veel voordelen, waaronder de comfortabele All Wheel Drive waarvan veel modellen zijn voorzien. De EcoBoost motoren op de nieuwere modellen leveren een hoger rendement en zijn daarmee milieuvriendelijk. Veel modellen hebben daarnaast de Traffic Sign Recognition waarmee uw auto zelf een stoplicht herkent en het SYNC 3 Connectivity Systeem, waarop u uw mobiele telefoon met Apple of Android aan kunt sluiten. Met een jonge occasion geniet u dus van de nieuwste functies op het gebied van technologie. 

Autobedrijf Jaap Dik voor al uw occasions

Bent u geïnteresseerd in een Ford occasion, dan kunt u bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen terecht voor een ruim aanbod met onder andere de Fiesta, Focus en Mondeo. Als erkende Bovag dealer helpen wij u graag verder met advies bij uw aankoop. U kunt daarbij uiteraard ook uw huidige auto inruilen. Daarnaast helpen wij u graag in onze volledig uitgeruste werkplaats met het onderhoud van uw auto. Neem voor meer informatie over onze tweedehands auto’s contact met ons op via het contactformulier op de website, of bel ons op werkdagen of zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Dan rijdt u zeer binnenkort misschien wel weg in een nieuwe occasion.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust