Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Kia Hoogeveen

In 1944 ontstond het Zuid-Koreaanse merk Kia, maar pas in de jaren ’70 werden er auto’s door de motorfabrikant geproduceerd. In de jaren ’80 en ’90 zorgde de samenwerking met Ford ervoor dat onder andere de Pride op de markt verscheen, die qua kenmerken lijkt op de Mazda 121. In 1998 werd het merk na faillissement overgenomen door Hyundai. Sindsdien worden technieken en ontwerpen onder beide merken uitgewisseld, wat zorgt voor de beste technologie op de automarkt. Koop ook uw tweedehands Kia bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen en profiteer van deze technologie tegen de scherpste prijzen. 

Bekijk onze occasions

Mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs

In ons ruime assortiment vindt u regelmatig modellen als de stadsauto Picanto, de hatchback Rio, de ruime gezinswagen Sportage en de SUV Sorento terug. Kia maakt veelal auto’s die beschikken over een compacte, sportieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat u er zowel door drukke steden als op het platteland uitstekend mee uit de voeten kunt. Het merk hanteert relatief lage prijzen voor haar auto’s, die zelfs nog lager komen te liggen wanneer u een occasion overweegt. De concurrentie met gelijksoortige automerken is hierdoor moeiteloos. 

Uw occasion koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten

Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen koopt u uw tweedehands auto vertrouwd. Want niet alleen zijn wij aangesloten bij de Bovag, ook leveren wij standaard 3 maanden garantie op al onze modellen. Naar wens kunt u de garantieperiode zelfs laten verlengen tot 6 maanden. Alle occasions worden dan ook voor de inkoop uitgebreid gecontroleerd door onze ervaren monteurs. Zo bieden wij u een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt uw huidige auto ook gewoon bij ons inruilen op onze tweedehands auto’s. Vul voor meer informatie het contactformulier op de website in, of bel ons direct via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Kiest u voor een compacte stadsauto, of een sportieve SUV?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust