Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Mercedes-Benz Hoogeveen

Met een tweedehands Mercedes-Benz bent u verzekerd van een sterk staaltje bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Zeker wanneer u uw occasion bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen koopt, want wij selecteren alleen de beste tweedehands auto’s voor ons assortiment. Dit houdt in dat wij op de hoogte zijn van de technische staat en de volledige onderhoudshistorie van de auto. Koop bij ons direct uw scherp geprijsde occasion en geniet voortaan van het comfort en de luxe van een Mercedes. 

Bekijk onze occasions

2dehands auto's binnen korte tijd geleverd

Bij Jaap Dik profiteert u bij de aankoop van een occasion van een zeer korte levertijd. Online kunt u ons aanbod eenvoudig bekijken, waarna u de auto binnen een paar dagen al voor de deur kunt hebben staan. Alle auto’s in ons overzicht zijn voorzien van foto’s, een video en een beschrijving tot in details. In ons ruime assortiment occasions vindt u altijd wel een auto die bij u past: van een compacte A-klasse tot een ruime M-klasse. 

Een Mercedes-Benz occasion die aansluit op uw persoonlijke wensen

Uiteraard kunt u alle auto’s bij ons in de showroom komen bekijken. Mocht de Mercedes die u zoekt er toch niet bij zitten, houd de website dan in de gaten: ons aanbod wordt regelmatig aangevuld. Of neem contact op met onze ervaren medewerkers, die u graag verder helpen. Ook wanneer u niet precies weet welke Mercedes-Benz het beste past bij uw persoonlijke rijgedrag staan wij u graag te hulp. 

Uw 2dehands Mercedes kopen in Hoogeveen

Autobedrijf Jaap Dik is als erkende dealer aangesloten bij de Bovag. Vanuit onze showroom in Hoogeveen helpen wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe Mercedes occasion. Uiteraard kunt u uw oude auto hierop inruilen. Wij bieden 3 maanden garantie op onze tweedehands auto’s, uit te breiden naar 6 maanden garantie. Vul voor meer informatie over onze occasions het contactformulier op de website in, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar op werk- en zaterdagen. Gaat u binnenkort in een luxe Mercedes de weg op?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust