Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands MINI Assen

De stadsauto’s van de MINI zijn al jarenlang populair. Met onder andere de One, de Countryman en de Cooper, vernoemd naar de racer John Cooper, zijn alle modellen van 2004 en later uitgevoerd met Efficient Dynamics, op de Hatch na. Dit zorgt ervoor dat de auto dankzij Minimalism Technologies bijna net zo milieuvriendelijk presteert als een hybride auto. Deze milieu efficiënte stadsauto’s met lage uitstoot vindt u bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Wij leveren deze graag met 3 maanden standaard garantie, of naar wens met 6 maanden garantie. 

Bekijk onze occasions

Rijdt binnen enkele dagen in uw tweedehands auto

Bij Autobedrijf Jaap Dik hoeft u niet wekenlang te wachten op uw nieuwe stadsauto, want wij leveren deze direct uit voorraad. Zo heeft u deze felbegeerde auto al binnen een paar dagen in huis. Al onze auto’s worden voor inkoop grondig geïnspecteerd door onze ervaren monteurs en voorzien van volledige onderhoudsgeschiedenis aangeboden. Zo weet u zeker dat u een mooie occasion in huis haalt, tegen een scherpe prijs. 

Een ruim aanbod MINI’s bij Autobedrijf Jaap Dik

Bij Autobedrijf Jaap Dik vindt u diverse occasions uit deze serie, afkomstig uit verschillende bouwjaren. Doordat er van de meeste modellen heel wat zijn geproduceerd, heeft u ook in ons aanbod tweedehands stadsauto's voldoende variatie. Staat de Cooper of Countryman die u zoekt er op dit moment niet tussen? Informeer dan bij ons even of deze niet net binnen gekomen is, want deze populaire auto is vaak al weg voor hij online is geplaatst. 

Ook voor andere 2dehands auto’s gaat u naar Autobedrijf Jaap Dik

Naast een ruim aanbod BMW MINI occasions, vindt u bij Autobedrijf Jaap Dik ook tweedehands auto’s van vele andere merken. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen op een aantrekkelijke occasion. Ook voor de jaarlijkse apk-keuring, groot of klein onderhoud kunt u bij ons terecht. Vul voor meer informatie het contactformulier op de website even in. Of bel ons vrijblijvend van maandag t/m vrijdag en op zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wie weet rijdt u dan binnenkort in een felbegeerde Cooper of One.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust