Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Opel Hoogeveen

Bent u in Hoogeveen of omstreken op zoek naar een betaalbare tweedehands Opel? Dan vindt u bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen een ruim aanbod occasions van onder andere dit automerk. Als Bovag dealer bieden wij uitsluitend nette occasions met een volledige onderhoudshistorie aan. Deze zijn door onze ervaren monteurs grondig gecontroleerd alvorens wij deze hebben ingekocht. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende occasion tegen een mooie prijs. 

Bekijk onze occasions

Ruim keuze in een tweedehands Opel

Wanneer u gaat kijken voor een occasion van dit automerk heeft u veel keuze, want er zijn nogal wat modellen van de autofabrikant op de markt. Zo zijn er de populaire en compacte Corsa en Karl voor wendbaarheid in de stad. De Astra leent zich met extra veiligheidsvoorzieningen uitstekend als gezinsauto en de Insignia is een blikvanger met zijn luxe uitstraling. Wist u dat de Insignia met name als zakelijke auto erg populair is? 

Bekijk onze occasions vanuit uw luie stoel

Voor ons brede aanbod hoeft u niet helemaal naar Assen te rijden, want u kunt van tevoren online bekijken welke tweedehands Opel auto’s wij momenteel in ons assortiment hebben. Daar kunt u ook de eigenschappen van de auto zien, vergezeld van foto’s en vaak een video. Zit de auto van uw dromen er niet direct bij, neem dan gerust contact met ons op: wij vullen het aanbod regelmatig aan en misschien zijn wij uw favoriete auto op dat moment aan het keuren. 

Uw betrouwbare Bovag-dealer nabij Hoogeveen

Heeft u uw oog laten vallen op een van de aantrekkelijke occasions van Autobedrijf Jaap Dik? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Assen om deze te komen bekijken. U kunt bovendien uw huidige auto bij aankoop van een occasion bij ons inruilen. In onze volledig uitgeruste werkplaats verrichten onze ervaren monteurs graag het onderhoud aan uw auto, zoals een wintercheck of jaarlijkse apk-keuring. Bel voor meer informatie direct telefoonnummer 0592 - 34 57 93, of vul het contactformulier op de website in. Rijdt u binnenkort een compacte stadsauto of een luxe gezinsauto?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust