Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Peugeot Hoogeveen

Bent u op zoek naar een zeer degelijke occasion van Franse makelij? Dan biedt een tweedehands Peugeot uitkomst. Bij Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen vindt u een ruim assortiment Peugeots met een volledige onderhoudsgeschiedenis. U krijgt op al onze tweedehands auto’s 3 maanden garantie, uit te breiden tot 6 maanden. Bekijk online direct ons aantrekkelijke aanbod occasions. 

Bekijk onze occasions

De voordelen van tweedehands Peugeots

Wat het automerk zo bijzonder maakt, is dat het als een van de weinige automerken naast personen- en bedrijfsauto’s ook scooters en fietsen produceert. Het bedrijf maakt sportieve auto’s met een hoog rijdcomfort dankzij de zeer degelijke onderstellen waarom zij bekendstaan. Bij Autobedrijf Jaap Dik heeft u de keuze uit vele jonge occasions. Populaire modellen zijn ook als occasion graag gezien en staan soms maar kort te koop, dus informeer even bij ons wanneer de auto die u zoekt er niet direct bij staat. Ons aanbod varieert en wordt door ons regelmatig aangevuld. 

Innovatieve ontwerpen dankzij onderzoek

De autofabrikant doet veel onderzoek naar zijn klanten en verbetert aan de hand van deze informatie zijn productieproces. Zo worden de Peugeots steeds beter aangepast aan de autorijder. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Shark Skin waardoor de luchtweerstand van de auto afneemt, het Hybrid4-systeem voor elektrisch rijden en de PureTech-technologie voor krachtige benzinemotoren met een hoog rendement. 

Kom ons ruime assortiment Peugeots direct bekijken

Autobedrijf Jaap Dik te Hoogeveen laat u graag kennismaken met de occasions van Peugeot. Naast de aankoop van deze en andere occasions kunt u tevens bij ons terecht voor het inruilen van uw huidige auto. In onze volledig uitgeruste werkplaats zijn wij u bovendien graag van dienst met een onderhoudsbeurt of jaarlijkse APK-keuring. Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of bel ons op werkdagen of zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Rijdt u binnenkort een sportieve en comfortabele Peugeot?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust