Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Renault Hoogeveen

De Franse occasions van Renault zijn zowel als een persoons- als bedrijfsauto zeer gewild en het merk bevat een breed scala aan modellen. Daarom biedt Autobedrijf Jaap Dik in Hoogeveen u een ruim aanbod occasions van het automerk. Zo ziet u onder andere de ruime Scénic, de gezinsauto Clio en de stijlvolle Mégane regelmatig bij ons terug. 

Bekijk onze occasions

Jonge tweedehands auto’s tegen een scherpe prijs

Renault heeft in de laatste jaren veel geïnvesteerd in het zuiniger maken van de auto’s en in de uitstekende rijprestaties waarom het merk bekendstaat. Zo geniet u van maximale prestaties en wordt het milieu zo minimaal mogelijk belast. De auto’s van het merk van 2013 of ouder hebben een krachtige belijning en een strakke uitstraling. Doordat ook veel leaserijders kiezen voor een het merk is het mogelijk u een ruim aanbod jonge occasions te bieden. Deze auto’s zijn bovendien relatief jong en hebben vaak weinig kilometers op de teller. 

3 tot 6 maanden garantie op onze occasions

Ons assortiment occasions kunt u eenvoudig online bekijken. Alle auto’s die in ons assortiment zijn opgenomen zijn voorzien van een volledige onderhoudsgeschiedenis en door onze ervaren monteurs gekeurd. U krijgt dan ook een garantie van 3 maanden op al onze occasions, uit te breiden naar 6 maanden garantie. Mocht de occasion die u zoekt niet aanwezig zijn, of u zelf nog niet goed weten welk model het beste bij u past, dan geven onze ervaren medewerkers u graag advies. 

Uw lokale Bovag dealer: Autobedrijf Jaap Dik

Bij Autobedrijf Jaap Dik te Hoogeveen kunt u terecht voor al uw Renault occasions. Maar natuurlijk ook voor tweedehands auto’s van een ander merk. Daarnaast kunt u uw huidige auto bij ons inruilen en bieden wij diverse services aan in onze volledig uitgeruste werkplaats. Bijvoorbeeld een kleine of grote beurt, of een jaarlijkse apk-keuring. Allemaal voorzien van Bovag garantie. Neem voor meer informatie over onze occasions of andere diensten contact met ons op, of bel ons op werkdagen of zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Zo vindt ook u binnenkort de tweedehands auto van uw dromen.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust