Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Seat Hoogeveen

Wanneer u op zoek bent naar een sportieve middenklasser en niet teveel uit wilt geven, is een tweedehands Seat waarschijnlijk wat u zoekt. Want waar een occasion in aanschaf goedkoper is en ook de hoogste afschrijvingen al gehad heeft, sluit deze auto met een sportieve uitstraling aan op uw wensen. Bij Autobedrijf Jaap Dik koopt u deze voordelige auto in Hoogeveen en omstreken. 

Bekijk onze occasions

Een sportieve occasion in verschillende uitvoeringen

Het Spaanse Seat behoort tot de Volkswagen Groep en veel van de auto’s van het merk zijn dan ook gebaseerd op modellen van het moederconcern. Met name de Seat Ibiza, Leon en Altea zijn populair onder de jonge bestuurders. In de Alhambra kunt u zelfs met het hele gezin comfortabel rijden. Deze en andere modellen vindt u in ons ruime aanbod. Online en in onze showroom te Assen. 

Bekijk ons aanbod 2dehands auto’s online en in de showroom

Dankzij ons brede aanbod heeft u ruim keuze wanneer u naar een tweedehands auto op zoek bent. Zo ook van dit specifieke automerk. U kunt de auto’s in ons bestand op de website bekijken en eenvoudig op merk filteren. Heeft u een aantrekkelijke occasion op het oog, dan laten onze deskundige medewerkers u deze graag van dichtbij bekijken in onze showroom. 

Uw tweedehands auto koopt u bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is gevestigd in Assen, nabij Hoogeveen. U kunt bij ons als erkende Bovag dealer terecht voor de aankoop van occasions van diverse merken. Eventueel kunt u hierop uw huidige auto inruilen. Ook wanneer uw auto een kleine of grote beurt nodig heeft, een wintercheck of ander onderhoud kunt u in onze volledig uitgeruste werkplaats terecht. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Hier zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Meet u zich binnenkort een sportief imago aan?

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust