Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Skoda Hoogeveen

Škoda biedt haar klanten als lid van de Volkswagen Groep een mooi design en een hoge kwaliteit. En dat tegen een zachte prijs, zeker wanneer u kiest voor een occasion. Bent u op zoek naar een zakelijke auto waarmee u vele kilometers af kunt leggen? Kies dan voor een kwalitatief sterke Skoda occasion van Autobedrijf Jaap Dik nabij Hoogeveen, waarmee u een prima investering doet. 

Bekijk onze occasions

Een Skoda occasion van hoogwaardige kwaliteit

Niet alleen kunnen tweedehands Skoda auto’s vrijwel overal in wedijveren met occasions van moederconcern Volkswagen, ook zorgen wij ervoor dat deze voorzien zijn van volledige onderhoudsgeschiedenis. Daarmee weet u precies wat u koopt. Bij de inkoop van onze auto’s controleren onze ervaren monteurs deze bovendien grondig op de nodige punten. Bij Autobedrijf Jaap Dik koopt u kwalitatief hoogwaardige occasions.

Een ruim aanbod tweedehands auto’s

Door een variërend aanbod zit er altijd wel een Škoda occasion bij die aan uw wensen voldoet. Wekelijks wordt ons aanbod tweedehands auto’s aangevuld. Dit aanbod kunt u, eventueel gesorteerd op merk en andere eigenschappen, online al bekijken. De auto’s worden aan de hand van uitgebreide omschrijving, foto’s en waar mogelijk een video aan u getoond. Natuurlijk kunt u voor deskundig advies en keuzehulp ook bij ons in Assen langskomen.

Uw occasion kopen in Hoogeveen en omstreken

Heeft u een Škoda occasion op het oog? Kom dan gerust langs in onze showroom nabij Hoogeveen. Hier kunt u ook terecht voor de jaarlijkse apk-keuring, een grote of kleine beurt voor uw auto, of het inruilen van uw huidige voertuig. Bel ons voor meer informatie vandaag nog op telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, of stuur uw bericht via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over de Škoda die aan al uw wensen voldoet.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust