Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Volkswagen Hoogeveen

Een comfortabele Volkswagen occasion leent zich uitstekend voor stijlvol woon-werkverkeer. Niet alleen de uitstraling van de auto’s van dit merk is zakelijk en strak vormgegeven, ook het interieur is voorzien van talloze extra functies. Waar u voor de nieuwe variant vaak diep in de buidel zult moeten tasten, betaalt u nooit teveel voor de occasions van Autobedrijf Jaap Dik nabij Hoogeveen. Hierdoor bespaart u niet alleen op de aanschaf, maar ook op de afschrijvingskosten en verzekering. 

Bekijk onze occasions

Jaap Dik AssenZakelijk of privé rijden in een tweedehands Volkswagen

Wilt u zakelijk rijden in een van onze prachtige tweedehands Volkswagens? Dan bespaart u ook nog eens op de bijtelling. De occasions bij Autobedrijf Jaap Dik zijn vaak jong gebruikt en worden door ons op talloze punten gecontroleerd tijdens de inkoop. Hierdoor koopt niet alleen een auto van een betrouwbaar merk, maar ook van uw betrouwbare lokale dealer. 

Een ruim assortiment 2dehands Volkswagens

Tweedehands Volkswagens zijn er in heel veel soorten en maten, van de compacte stadsauto Up! tot de ruime gezinsauto Jetta. Een klassieker die inmiddels niet meer uit het assortiment weg te denken is, is de immer populaire Golf. Ook een bestelbusje zoals de Caddy en de chique SUV Touareg komt u regelmatig in ons brede aanbod tegen: het assortiment op de website wordt wekelijks aangevuld. 

Een occasion kopen in Hoogeveen en omstreken

Voor al uw occasions in Hoogeveen en omstreken kunt u terecht bij Autobedrijf Jaap Dik te Assen. Wij zijn als lokale dealer aangesloten bij de Bovag en verlenen u graag de bijbehorende service. Naast de aankoop van uw Volkswagen kunt u bij ons uw oude auto inruilen, onderhoud aan uw auto laten verrichten en de jaarlijkse apk-keuring laten uitvoeren. Bel ons voor meer informatie op werkdagen en zaterdagen via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, of vul even ons contactformulier in.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust