Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands Volvo Hoogeveen

Met een tweedehands Volvo gaat u veilig de weg op. De autofabrikant staat namelijk bekend om zijn veilige auto’s. Doordat ze hierin ver vooruitlopen op de algemene ontwikkeling, is ook een occasion van het merk heel up-to-date. Er worden vaak zware motoren geplaatst in deze auto’s waardoor ze comfortabel rijden en onder andere erg populair zijn onder de zakelijke bestuurders. Bent u op zoek naar een aantrekkelijke occasion van het merk nabij Hoogeveen, dan biedt Autobedrijf Jaap Dik u als lokale Bovag-dealer betrouwbare tweedehands auto’s. 

Bekijk onze occasions

Populaire tweedehands auto’s van het merk

Met name de Volvo V50 en V70 zijn populaire 2dehands modellen in hun klasse. Deze ruime stationwagens liggen prettig op de weg en rijden daarmee comfortabel. Ook de SUV’s XC60, XC70 en XC90 zijn vanwege hun populariteit regelmatig in ons assortiment terug te vinden. Bent u op zoek naar een meer sportieve auto, dan kunt u kiezen voor de C30 coupé of C70 cabrio van de autofabrikant. Door het compacte en wendbare model is de C30 ook uitstekend te gebruiken als stadsauto. 

Een 2dehands auto in ieder segment

Zoals u ziet is Volvo in vrijwel ieder segment op de automarkt actief. Wij hebben dan ook regelmatig een nieuwe auto van het merk op onze website en in de showroom staan. Bekijk ons volledige assortiment eenvoudig vanachter uw computer aan de hand van uitgebreide beschrijvingen, foto’s en video’s. Kom de auto die aan uw wensen voldoet eens bekijken in de showroom! 

Uw occasion van Autobedrijf Jaap Dik te Assen

Autobedrijf Jaap Dik is uw betrouwbare Bovag-dealer in Hoogeveen en omstreken. Bij ons krijgt u de auto vrijwel direct mee en hoeft u niet zoals bij een nieuwe auto wekenlang te wachten. Bovendien kunt u uw oude auto bij ons inruilen. Voor meer informatie kunt u ons door de week en op zaterdagen bellen op telefoonnummer 0592 - 34 57 93, of ons contactformulier invullen. Wie weet rijdt u dan binnenkort een betrouwbare en comfortabele occasion.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust