Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Tweedehands auto kopen Drenthe

Een tweedehands auto biedt veel voordelen ten opzichte van een nieuwe auto. Niet alleen is deze voordelig in aanschaf, ook is de verzekeringspremie bijvoorbeeld lager. Autobedrijf Jaap Dik heeft als Bovag dealer in Drenthe vele occasions met een transparante onderhoudsgeschiedenis.Autobedrijf Jaap Dik 

Occasions

Eenvoudig een tweedehands auto kopen

Op onze website vindt u een overzichtelijk aanbod met 2dehands auto’s, waaronder occasions vanuit privégebruik en ex-lease auto’s. Deze zijn te filteren per merk, carrosserie, prijs en nog veel meer. Zo vindt u eenvoudig een tweedehands auto die bij u past. Bovendien wisselt het aanbod regelmatig, mocht de auto die u zoekt er toch net niet zijn. Wij kiezen de tweedehands auto’s die wij ter verkoop aanbieden zorgvuldig en bieden overwegend jong gebruikte auto’s aan. Op al onze occasions geven wij 3 maanden garantie, die u naar wens kunt verlengen naar 6 maanden. 

Een greep uit ons ruime assortiment 2dehands auto’s

Bij ons kunt u, afhankelijk van het actuele aanbod, onder andere terecht voor: 

Diverse Kia occasions
Luxe uitgevoerde BMW occasions
Aantrekkelijke Citroën occasions
Mazda occasions
Imposante occasions van Volvo

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod. 

Tweedehands auto’s in Drenthe bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik biedt u als Bovag dealer een uitgebreid advies en een uitstekende service. Gesitueerd in Drenthe helpen wij u graag verder met de aankoop van uw tweedehands auto. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw huidige auto en voor onderhoud. Neem voor meer informatie over onze occasions en andere services vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken. Ook kunt u op de website ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust