Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Wat kost onderhoud aan mijn auto?

Wilt u veilig de weg op na auto onderhoud, maar niet voor onverwachte kosten komen te staan? Bij Autobedrijf Jaap Dik betaalt u een vast bedrag voor een kleine of grote beurt. Voor alle automerken en modellen en uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. Kom langs en laat onze ervaren monteurs uw onderhoud auto verrichten. Zo kunt u straks weer met een gerust gevoel de weg op. 
 

Contact opnemen Bekijk onze prijzen

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Lage en transparante kosten auto onderhoud

De prijs van een kleine beurt is bij ons altijd € 119,-. De kosten voor een grote beurt hangen af van het type auto en beginnen bij €229,-. Hier krijgt u dan van ons een gratis APK-keuring bij, voor een betere verkeersveiligheid en milieuvriendelijkheid. Mocht reparatie nodig zijn, dan bent u verzekerd van vaste en scherpe prijzen op remblokken, accu’s, schokdempers en honderden andere producten. Uiteraard wordt met u overlegd wanneer er onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. Wij maken bovendien uitsluitend gebruik van onderdelen van originele kwaliteit, waardoor uw fabrieksgarantie ook na onderhoud auto intact blijft. Inclusief arbeidsloon, onderdelen en materiaal, milieukosten en BTW. U kunt de kosten auto onderhoud op onze website terugvinden. 

Onderhoud aan uw auto bij Autobedrijf Jaap Dik

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen voor uw jaarlijkse auto onderhoud. Of dat nu is voor een kleine beurt, een grote beurt inclusief APK-keuring, of alleen de jaarlijkse APK-keuring. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod aantrekkelijke occasions van tal van merken, waar u eventueel uw huidige auto op in kunt ruilen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93, bereikbaar van maandag t/m zaterdag. Wij voorzien uw auto graag van scherp geprijsd en vakkundig onderhoud.

Offerte aanvragen Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust