Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Wat kost reparatie aan mijn auto?

Heeft u autoreparatie nodig, bijvoorbeeld omdat de auto niet meer wil starten of andere problemen geeft? Dan kunt u bij Autobedrijf Jaap Dik terecht voor een vakkundige reparatie. Onze gecertificeerde monteurs hebben een uitgebreide kennis en ervaring met alle automerken en modellen. Door gebruik te maken van onderdelen van originele kwaliteit, houdt u gewoon uw fabrieksgarantie. Bovendien hanteren wij scherpe, transparante prijzen voor auto reparatie. Zo vallen de kosten voor reparatie achteraf nooit te hoog uit. 

Contact opnemen Bekijk onze prijzen

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Kosten reparatie bij Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik bepaalt de reparatie kosten zo nauwkeurig mogelijk vooraf. Mochten er tijdens een reparatie desondanks complicaties optreden, dan nemen wij contact met u op om overleg te plegen. Op uw reparatie krijgt u 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie. Een aantal van onze prijzen voor reparatie onder elkaar om u een idee te geven: 
 

Soort auto reparatie Kosten reparatie
Remmen voorzijde gangbaar maken € 59,95
Remmen achterzijde gangbaar maken € 59,95
Remvloeistof verversen € 49,95
Uitlijnen € 59,95
APK benzine- of dieselauto € 29,50
Uur tarief € 49,95 ex. BTW

Auto reparatie bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen

Dankzij de moderne apparatuur in onze werkplaats en vakkundige monteurs bent u verzekerd van een geslaagde reparatie. Zoals u ziet kunt u ook voor uw jaarlijkse APK-keuring bij ons terecht. Daarnaast verrichten wij zowel klein als groot onderhoud en geven u graag persoonlijk advies. Uiteraard is ieder probleem anders, daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, bijvoorbeeld voor een prijsopgaaf. Vul hiervoor ons contactformulier op de website in, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij zijn bereikbaar op werkdagen en zaterdagen. Laat uw auto vakkundig en met fabrieksgarantie repareren door een van onze topmonteurs.

Offerte aanvragen Bekijk onze occasions

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust