Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Onderhoud aan uw occasion

Uw occasion heeft regelmatig onderhoud nodig. Maar wat is nu het verschil tussen een kleine beurt, een grote beurt en een APK-keuring en wanneer moet wat gebeuren? Bij moderne auto's kunt u op het dashboard terugzien of deze toe is aan een onderhoudsbeurt. Bij oudere auto's kunt u dit zien in het onderhoudsboekje. Wanneer uw voertuig ook toe is aan de volgende onderhoudsbeurt: bij Autobedrijf Jaap Dik laat u deze vakkundig uitvoeren. 

Contact opnemen

Vakkundig onderhoud aan uw auto

Werkplaats Jaap Dik Autos

Uw voertuig heeft iedere 15.000 kilometer behoefte aan een onderhoudsbeurt, om grote reparaties achteraf te voorkomen. Zo slijten bepaalde onderdelen, terwijl andere defecten kunnen vertonen. Rijdt u niet zo veel, dan kunt u ook eens per jaar aanhouden voor een onderhoudsbeurt. Wisselt u kleine en grote onderhoudsbeurten met elkaar af, dan zal uw occasion in uitstekende staat blijven. 

Een APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Daarnaast laat u jaarlijks een APK-keuring uitvoeren om ervoor te zorgen dat de verkeersveiligheid gewaarborgd blijft en de auto het milieu niet onnodig belast. Hoewel dit de eerste levensjaren van een voertuig eens in de 2 of 3 jaar is, wordt dit al gauw eens per jaar en zeker in het geval van occasions is dit aan te raden. Bij Autobedrijf Jaap Dik krijgt u bij een grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring, waardoor dit u niets extra kost. 


Onderhoud aan uw auto in Assen en omstreken

Kom voor de volgende kleine of grote onderhoudsbeurt dus naar Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Wij helpen u als lokale BOVAG-dealer graag in onze professionele werkplaats met vakkundige monteurs. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw volgende occasion en uw huidige daar eventueel op inruilen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt.

offerte aanvragen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust