Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Onderhoud en reparatie van occasions

Wanneer heeft uw auto weer een onderhoudsbeurt nodig? Misschien heeft u een moderne auto en leest u het af van het dashboard, of misschien kunt u het in het onderhoudsboekje terugvinden. Wanneer de volgende onderhoudsbeurt van uw auto ook is, bij Autobedrijf Jaap dik laat u onderhoud plegen voor een vaste prijs, door onze ervaren monteurs. Zo weet u van tevoren wat de kosten van zijn en dat het vakkundig gebeurt. Heeft uw occasion tussentijds een reparatie nodig, dan bieden wij u ook deze service. 

Contact opnemen 

Vakkundig onderhoud voor occasions

Werkplaats Jaap Dik Autos

Een onderhoudsbeurt voor uw auto is iedere 10.000 à 15.000 kilometer nodig. Daarnaast is het aan te raden om jaarlijks te laten controleren of reparatie nodig is. Een grote beurt combineert u bij Autobedrijf Jaap Dik eenvoudig met de APK service. Deze controle moet regelmatig worden uitgevoerd om de verkeersveiligheid te waarborgen en te bijdragen aan een beter milieu. Occasions moeten in bijna alle gevallen jaarlijks een APK-keuring ondergaan. 

Uw occasion in een handomdraai gerepareerd

Ook laat u snel en professioneel uw auto repareren bij Autobedrijf Jaap Dik. Deze service wordt door onze vakkundige monteurs uitgevoerd en er wordt gebruikgemaakt van onderdelen van originele kwaliteit, met fabrieksgarantie. Aangesloten bij de Bovag bieden wij u bovendien vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Nadien heeft u recht op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie. 

 

Reparatie en onderhoud bij Autobedrijf Jaap Dik

Laat uw auto repareren of een kleine of grote beurt ondergaan bij Autobedrijf Jaap Dik. In beide gevallen weet u zeker dat uw auto door vakkundige monteurs onder handen genomen wordt. Ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen. Of bel ons tijdens kantooruren en op zaterdagen via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op gaat.

Offerte aanvragen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust