Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Onderhoud en reparatie van tweedehands auto's

Een tweedehands auto kan nog jaren meegaan. Maar zowel voor nieuwe als tweedehands auto's geldt: een onderhoudsbeurt is van groot belang. Onderdelen zoals filters zijn nu eenmaal onderhevig aan slijtage en regelmatige controle is ook geen overbodige luxe. Onderhoud en reparatie aan uw auto wordt vakkundig uitgevoerd door Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Na een onderhoudsbeurt door onze monteurs kunt u zo weer veilig de weg op. 

Contact opnemen

Een onderhoudsbeurt voor uw tweedehands auto

Werkplaats Jaap Dik Autos

Over het algemeen is een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw auto een goed idee. Ook kunt u naar uw kilometerstand kijken: aanbevolen wordt om iedere 15.000 kilometer een afspraak te maken. Met onze kleine onderhoudsbeurt hoeft dit u niet veel te kosten en wij hanteren vaste prijzen voor klein en groot onderhoud, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Ieder tweede jaar of iedere 30.000 kilometer is het verstandig om groot onderhoud te laten verrichten. Bij ons krijgt u daar bovendien gratis een APK-keuring bij. 

Reparatie van tweedehands auto's

Vraag ons bij twijfel even de onderhoudsvereisten van uw auto te controleren. Dit verschilt namelijk per auto en hangt af van de technische kenmerken. Is er al iets aan uw auto defect of aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundige reparatie. Omdat wij aangesloten zijn bij de Bovag krijgt u vervangend vervoer terwijl wij uw auto repareren en 6 maanden reparatiegarantie. 

 

Ga voor jaarlijkse controle van uw auto naar Autobedrijf Jaap Dik

Wij adviseren u om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt en grote en kleine beurten af te wisselen. Hiermee worden grotere en dus duurdere reparaties voorkomen. Bovendien waarborgt u zo de verkeersveiligheid voor uzelf en uw medeweggebruikers. Ook voor uw jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht. Vul ons online contactformulier in voor meer informatie, of bel ons van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Wij maken uw auto graag klaar voor het aankomende jaar.

Offerte aanvragen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust