Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Onderhoudsbeurt met gratis APK

Bij Autobedrijf Jaap Dik wordt uw auto tijdens een grote onderhoudsbeurt op meer dan 100 punten gecontroleerd. Bovendien krijgt u er van ons gratis APK bij. Zo kunt u weer een jaar vooruit en hoeft u maar één keer uw auto te missen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is bovendien een uitstekende investering, waardoor u veilig de weg op kunt en dure reparaties voorkomt. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Werkplaats Jaap Dik Autos

Waarom en wanneer groot onderhoud laten verrichten?

Een grote onderhoudsbeurt geeft een goed inzicht in de staat waarin uw auto verkeert. Zo weet u welke grote reparaties er mogelijk aan zitten te komen en kunt u deze waar nodig zelfs voorkomen met een tijdige kleinere reparatie. Wij adviseren u elk tweede jaar of elke 30.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Elk eerste jaar of elke 15.000 kilometer is daarnaast een kleine onderhoudsbeurt aan te bevelen. 

Voorkom grote reparaties

Wanneer er bijkomende werkzaamheden worden geadviseerd door onze ervaren monteurs, overleggen wij altijd met u over eventuele reparaties of vervanging van onderdelen. Hierdoor komt u niet onverhoopt met een hoge rekening te zitten. Met een gratis APK-keuring houdt u zelfs geld en tijd over, want u hoeft slechts één keer bij ons langs te komen. Deze verplichte keuring zorgt voor bescherming van het milieu en het bevorderen van de verkeersveiligheid. 

Onderhoudsbeurt aan uw auto en APK bij Autobedrijf Jaap Dik

Kom langs bij Autobedrijf Jaap Dik voor een grote beurt met gratis APK. Ook voor een kleine onderhoudsbeurt en reparatie van uw auto kunt u bij ons terecht. En bent u toe aan een nieuwe auto, neem dan ook eens een kijkje in ons ruime assortiment occasions. Wie weet zit de auto die u zoekt erbij, tegen een zacht prijsje. Neem voor een afspraak of meer informatie contact met ons op via het contactformulier, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Ga veilig de weg op met een goed onderhouden auto die een APK-keuring heeft ondergaan.

Vul ons contactformulier in Bel ons

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust