Heeft u vragen? Bel ons op 0592 - 34 57 93 of stuur een e-mail naar info@jaapdik.nl
bovag autotrust

Onze werkplaats en showroom zijn gewoon geopend!

Reparatie aan uw occasion

Een probleem met uw auto komt altijd ongelegen en u wilt dit dan ook snel en vakkundig laten verhelpen. Met de juiste garantie en tegen de juiste prijs. Bij Autobedrijf Jaap Dik helpen wij u graag snel weer de weg op en geven u bovendien 6 maanden BOVAG reparatiegarantie. Wij verrichten reparaties aan alle merken personen- en bedrijfsauto’s en hebben hiervoor de nodige kennis en techniek in huis. 

Contact opnemen

Uw occasion vakkundig gerepareerd

Werkplaats Jaap Dik Autos

Het maakt ons niet uit in welk merk voertuig u rijdt: we repareren alle merken op vakkundige wijze. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Wij hebben dan ook alle kennis en apparatuur in huis voor een professionele reparatie. Met onze transparante prijzen komt u bovendien niet voor verrassingen te staan. Onze vaste en scherpe prijzen worden van tevoren gecalculeerd, inclusief arbeidsloon, onderdelen en materiaal, milieukosten en BTW. 

Zes maanden garantie op autoreparatie

Bij het repareren van uw occasion wordt gebruikgemaakt van onderdelen van originele kwaliteit, met fabrieksgarantie. Daarnaast is ook de eerdergenoemde reparatiegarantie van 6 maanden van toepassing, waarvan u de voorwaarden kunt nalezen op de website van BOVAG. Waar mogelijk wordt u geholpen terwijl u wacht en in andere gevallen wordt vervangend vervoer geregeld. 


Uw BOVAG-dealer Autobedrijf Jaap Dik in Assen

Laat uw auto repareren door het enthousiaste team van monteurs bij Autobedrijf Jaap Dik in Assen. Ook voor een kleine of grote onderhoudsbeurt en de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u uw huidige auto inruilen op een van onze aantrekkelijke occasions. Vul voor meer informatie over de mogelijkheden ons online contactformulier in, of bel ons via telefoonnummer 0592 - 34 57 93. Laat de reparatie van uw occasions vakkundig uitvoeren door uw lokale BOVAG-dealer.

Offerte aanvragen

  • Dagelijks nieuwe occasions
  • Geen afleveringskosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Goedkoopste van Nederland
bovag
autotrust